top of page

Mainoskankaat

Mainoskankaat, Bannerit, Mainosroikot, Somisteet

 

Myös mainoskankailla on monta eri nimeä.

Mainoskankaiden yleisin materiaali on lippuneulos 115g. Myös lippuneulos 205g, sekä reikä- ja umpi-PVC ovat hyvin soveltuvia käyttöön. Materiaali valitaan käyttötarkoituksen mukaan. 

Materiaaleina käytämme markkinoiden johtavien valmistajien tuotteita, jotka soveltuvat ulko ja sisä käyttöön.

Valmistamme lähes kaikkia kokoja ja malleja.

Painomenetelmänä käytetään:

 

Digitaalisesti painettu / tulostettu tuote on järkevä vaihtoehto jos on kyseessä monella painovärillä painettu tuote, kuva, yksittäiskappale tai pieni sarja. Painovärin läpäisy on melkein 100%, jolloin painatus toistuu peilikuvana kääntöpuolella.

 

Silkkipainettussa tuotteessa väri läpäisee kankaan ja läpivärjää kankaan kuidut muodostaen peilikuvan kääntöpuolelle. Painoväri kiinnittyy korkeassa lämpötilassa, jonka jälkeen ylimääräinen väri pestään pois. Silkkipaino on edullinen vaihtoehto suuremmissa sarjoissa.

 

Tuotteet ommellaan / viimeistellään tarpeen mukaan soveltuvilla erilaisilla kiinnitys vaihtoehdoilla. Metalliset purjerenkaat, vahvikenauhat, naruilla, kanava + pyörökeppi, muoviputki, alumiiniputki + päätytulpat + kolmionaru ripustusta varten ym.ym. jolloin tuote voidaan kiinnittää melkein mihin tahansa helposti ja nopeasti.

 

Mainoskangas on erittäin monikäyttöinen ja helppo sekä kevyt kuljettaa ja varastoida.

bottom of page