Banderollit

Banderollit, Mainoslakanat, Mainoskankaat, Bannerit

 

Banderolleilla on monta eri nimeä.

Banderollien yleisin materiaali on lippuneulos, 115g. Myös lippuneulos, 205g, sekä reikä ja umpi PVC ovat hyvin soveltuvia käyttöön. Materiaali valitaan tuotteen käyttötarkoituksen mukaan.

Materiaaleina käytämme markkinoiden johtavien valmistajien tuotteita, jotka soveltuvat ulko ja sisä- käyttöön.

Valmistamme lähes kaikkia kokoja ja malleja.

Painomenetelmänä käytetään:

Digitaalisesti painettu / tulostettu tuote on järkevä vaihtoehto jos on kyseessä monella painovärillä painettu tuote, kuva, yksittäiskappale tai pieni sarja. Painovärin läpäisy on melkein 100%, jolloin painatus toistuu peilikuvana kääntöpuolella.

 

Silkkipainetussa tuotteessa väri läpäisee kankaan ja läpivärjää kankaan kuidut, muodostaen peilikuvan kääntöpuolelle. Painoväri kiinnittyy korkeassa lämpötilassa, jonka jälkeen ylimääräinen väri pestään pois. Silkkipaino on edullisempi vaihtoehto suurissa sarjoissa.

 

Tuotteet ommellaan ja viimeistellään tarpeen mukaan soveltuvilla erilaisilla kiinnitys vaihtoehdoilla. Metalliset purjerenkaat, vahvikenauhat, narut ym.ym. jolloin tuote voidaan kiinnittää melkein mihin tahansa helposti ja nopeasti.

Banderolli on erittäin tehokas katseenvangitsija, monikäyttöinen, helppo sekä kevyt kuljettaa ja varastoida.

 

FINSALE OY

Finsale Oy on mainonnan ammattilainen. Kauttamme saat kaikki yrityksen mainostuotteet sekä muut mainonnan näkyvyystuotteet. Lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisen lipputankopalvelun. 

Ota yhteyttä:

 

Finsale Oy

2364674-4

PL 155

28101  PORI

 

kim.suominen@finsale.fi

0400-860712